Ingrediencie
1kg kuracích pŕs
cestoviny panzany mašličky
1 konzerva krájaného ananásu – veľká a niekedy ešte za polovicu navyše
1 zelená paprika
majonéza
tatárska omáčka
čierne alebo biele mleté korenie
tymián
kari korenie
soľ
cukor
Postup receptu
Tento šalát je proste eňo ňuňo mňamky. U nás nevydrží ani do druhého dňa. Robím ho vždy od oka, takže neviem presne na gramy koľko čoho kde ide, takže to budeme robiť na kilá. A už vy doma si to spravíte podľa seba. Mäso si nakrájame na malé kocečky a orestujeme na oleji, osolíme, okoreníme, pridáme tymián a kari korenie (toľko, aby bolo mäso žlté) a dusíme do mäkka. Cestoviny si dáme uvariť podľa návodu. Keď sú uvarené, preložíme ich do misy. Pridáme hotové mäso. Nakrájame si papriku na veľmi tenké rezančeky (skoro ako keď si krájame pažítku – také malé a tenučké). Pridáme do šalátu aj s ananásom, ten si môžeme ešte nakrájať tiež na menšie kúsky. Ďalej si do šalátu pridáme od oka majonézy asi tak cca. 2 lyžice a tatársku, tej už viacej – to záleží podľa chuti. Ja tam dávam viac tatárskej omáčky a ešte aj vodu z ananásu a dochutím troškou soli a cukru. Okúsim či je všetko ok a dám do chladničky vychladiť a potom sa len tak zapráši.
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ