Kuracia pečeň na paprike so smotanou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na oleji zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme umytú pečeň, červenú papriku, rascu, korenie a za občasného pomiešania podusíme. Mäkkú pečeň zahustíme zátrepkou z kyslej smotany a hladkej múky. Potom pridáme na kolieska pokrájanú zelenú papriku a necháme ju v pokrme upariť. Pred podaním posolíme. Podávame s haluškami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kačica nadivo

Náročnosť

Banánové tiramisu

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Mäsové rizoto

Náročnosť