Kyjevská polievka s mäsovými taštičkami 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistené, odblanené, umyté mäso (hovädzie, sliepka) varíme v osolenej vode. Pred dovarením pridáme očistenú a opláchnutú koreňovú zeleninu a celé . čierne korenie. Všetko uvaríme do Mäkka. Mäkké, nie rozvarené mäso vyberieme. Vychladnuté hovädzie mäso a očistenú cibuľu nadrobno pomelieme, ochutíme soľou, dobre premiešame a touto plnkou naplníme taštičky z rezancového cesta. Uvarené taštičky, na kocky pokrájané slepačie mäso, šunku a zeleninu vložíme vložíme do horúcej polievky, nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou a podávame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Dvojfarebný zvitok

Náročnosť

Pražský rezeň

Náročnosť

Šalát z reďkovky

Náročnosť

Kozľací perkelt

Náročnosť

Slivkový kompót 1.

Náročnosť