Letný miešaný šalát

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Ingrediencie

2 celé stopky zeleru aj s vňaťou
200 g eidamu
200 g čiernych olív
100 g malých nakladaných uhoriek
40 g oleja
ocot
10 g jogurtu
10 g horčice
soľ
korenie

Postup receptu

Očistené a umyté zelerové stopky s vňaťou pokrájame na plátky, syr na kocky a uhorky na kolieska. Pridáme olivy, trochu osolíme a premiešame. Zalejeme nálevom, ktorý pripravíme nasledovne: horčicu s jogurtom vymiešame, pomaly prilievame olej a nakoniec pridáme ocot so soľou a korením. Šalát dobre premiešame a uložíme na 30 minút do chladničky.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená