Macedónske teľacie mäso

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Teľacie rezne odblaníme, naklepeme, okraje narežeme, opečieme na oleji, posolíme, podlejeme vodou a dusíme. Keď sú rezne mäkké, šťavu zahustíme zátrepkou z kyslej smotany a múky a povaríme. Nakoniec pridáme posekaný kôpor, cukor a ocot podľa chuti. Podávame s ryžou, knedľou, tarhoňou alebo s rezancami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vínová pena

Náročnosť

Kelový prívarok 2.

Náročnosť

Plnená cibuľa

Náročnosť

Trené halušky 1.

Náročnosť

Pečený bôčik so zemiakovými šúľancami

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny