Maďarská roštenka

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Rezne naklepeme, opečieme na oleji a vyberieme na tanier. Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme mletú červenú papriku, opečené rezne, soľ, trochu vody, prikryjeme a dusíme. Mäkké rezne zaprášime múkou a ešte podusíme. Podávame s ryžou, tarhoňou alebo so zemiakmi a s uhorkou, prípadne so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zemiakové patentky

Náročnosť

Zemiakový prívarok

Náročnosť

Mexická polievka

Náročnosť

Bačovský závin

Náročnosť

Makovníčky

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Polievka Hašé 1.

Náročnosť