Maďarské roštenky

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na masti opečieme naklepané a osolené roštenky, poprášené múkou. Vyberieme ich na misu a na tej istej masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme potlčenú rascu, sladkú papriku, paradajkový pretlak a majorán. Po opečení všetko podlejeme, roštenky vložíme späť a dusíme do mäkka. Nakoniec pridáme pokrájané paradajky a papriky.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ovarové kolienko

Náročnosť

Teľacie Parmské rezne

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Zimný koláč s broskyňami a Milenou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút