Majonéza

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Surové žĺtky vymiešame so soľou a s horčicou. Za stáleho miešania prikvapkávame olej, až pokiaľ nám nevznikne hustejšia hmota. Na rozriedenie pridávame citrónovú šťavu.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    máj 30, 2022 / 16:24

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Roštenka plnená klobásou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Teľacie ragú s cestovinou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Recept na „sillmacka“

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút