Majonézový šalát zo zveriny

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Žĺtok vymiešame so soľou a s horčicou, pričom postupne prikvapkávame olej. Majonézovú zmes rozriedime kyslou smotanou, pridáme cukor, korenie, ocot, v šupke uvarené, olúpané a vychladnuté zemiaky, kyslé uhorky, pečené mäso a cibuľu, všetko pokrájané na malé kocky, a dobre premiešame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kotlíkový guláš 3.

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Bravčové rebierko na paprike

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Šťavnaté kuriatko

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút