Marhuľová omáčka

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Čisté marhule vložíme do vriacej osladenej vody a varíme. Z masla a múky pripravíme bledú zápražku, zalejeme ju vodou z marhulí a mliekom a povaríme. Nakoniec pridáme merhule a trochu posolíme.
Marhuľová omáčka sa môže pripraviť aj ako egrešová alebo malinová omáčka.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Anglický rozbíf

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Zemiaky s tvarohom

Náročnosť

Rezy z lístkového cesta s jablkovou plnkou

Náročnosť
Čas prípravy
15 hodín 25 minút

Jemné medové rezy

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny 30 minút