Marhuľové knedličky so strúhankou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do preosiatej múky nalejeme vriace mlieko s maslom, osolíme a miešame, kým nevznikne polotuhé cesto. Do vychladnutého pridáme vajce a vypracujeme cesto. Na pomúčenom lopári ho vyvaľkáme na hrúbku asi 0,5 cm a pokrájame na rovnaké štvorčeky, do ktorých zabaľujeme čisté malé marhule. Uvarené knedličky posypeme na masle opraženou strúhankou a cukrom. Namiesto marhúľ môžeme použiť aj slivky.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Virgin Hugo s bazovým sirupom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Plnené baklažány

Náročnosť

Jablkový koláč 1.

Náročnosť

Tekvicový šalát

Náročnosť

Teľací puding

Náročnosť