Marhuľové knedličky so strúhankou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Do preosiatej múky nalejeme vriace mlieko s maslom, osolíme a miešame, kým nevznikne polotuhé cesto. Do vychladnutého pridáme vajce a vypracujeme cesto. Na pomúčenom lopári ho vyvaľkáme na hrúbku asi 0,5 cm a pokrájame na rovnaké štvorčeky, do ktorých zabaľujeme čisté malé marhule. Uvarené knedličky posypeme na masle opraženou strúhankou a cukrom. Namiesto marhúľ môžeme použiť aj slivky.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mango fantázia s jogurtom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Gazdovské bravčové mäso

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny