Marinované kuracie stehná v pomarančovo-paradajkovej marináde

Zmiešaním niekoľkých korenín a čerstvých kuracích stehien viete behom dvoch hodín pripraviť vynikajúce marinované mäso v pomarančovo-paradajkovej marináde. Mäkké mäso ľahko sa oddeľujúce od kosti a chrumkavá zapečená koža je doslova nebíčko v ústach.

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Gurmán recepty

Viac od autora

Francúzske pečené zemiaky
jedlá zo zemiakov jednoduché na prípravu slanina

Farmárske pečené zemiaky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
Banánová strieška
nepečený dezert

Banánová strieška

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
Ryžový nákyp s broskyňami a tvarohom
nákyp ryža sladké jedlá

Ryžový nákyp s broskyňami a tvarohom

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
Hrášková polievka s opečenou bagetkou
jednoduché na prípravu krémová polievka

Hrášková polievka s opečenou bagetkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Toskánske kuracie prsia
kuracie prsia tip na obed

Toskánske kuracie prsia

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút