Marinované slede

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Vodu prevaríme s octom, olejom a pokrájanou cibuľou, pridáme soľ, celé čierne a nové korenie, bobkový list, tymian a worcesterskú omáčku. Horúcim odvarom zalejeme slede, ktoré sme vložili do kastróla, prikryjeme, niekoľko minút povaríme a necháme deň odležať. Na druhý deň slede vyberieme a upravíme na misu.
Podávame studené, obložené červenou kapustou a cibuľou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Tvarohovo – ovocný kysnutý koláč

Náročnosť
Čas prípravy
50 minút

Mäsový špíz

Náročnosť

Fučka

Náročnosť