Marinované slede

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Vodu prevaríme s octom, olejom a pokrájanou cibuľou, pridáme soľ, celé čierne a nové korenie, bobkový list, tymian a worcesterskú omáčku. Horúcim odvarom zalejeme slede, ktoré sme vložili do kastróla, prikryjeme, niekoľko minút povaríme a necháme deň odležať. Na druhý deň slede vyberieme a upravíme na misu.
Podávame studené, obložené červenou kapustou a cibuľou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kelová polievka s kalerábom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Krémový špenát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Piškótová bábovka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút