Marinovaný pstruh s vínom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistené a vypitvané pstruhy posolíme, obalíme v múke a na horúcom oleji z oboch strán opečieme. Potom ich vložíme do sklenenej alebo porcelánovej misky, zalejeme marinádou, prikryjeme a na chladnom mieste necháme trochu odležať.
Marináda: Víno dokyslíme lyžicou octu a prevaríme. Do horúceho pridáme pokrájanú cibuľu, na hrot noža mleté čierne korenie a trocha soli. Podávame buď s pečivom, alebo s bielym chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zimný koláč s broskyňami a Milenou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Hruškovo-marhuľový džem super ovocný

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút