Maslový krém

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Žĺtky s hrubou múkou a mliekom privedieme do bodu varu za stáleho miešania. Miešame dovtedy, kým nevznikne hustá kaša. Potom ju posypeme 100 g práškového cukru a necháme vychladnúť. Medzitým vymiešame maslo s cukrom a postupne pridávame vychladnutú kašu. Na spestrenie môžeme pridať i kakao, pikantný džem alebo kokosovú múčku. Krémom plníme rôzne múčniky, torty, zlepujeme drobné pečivo a podobne.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ovocná omáčka

Náročnosť

Baraní pilav

Náročnosť

Čevabčiči 1.

Náročnosť

Viedenské roštenky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina