Mäsová roláda plnená kelom a hríbmi

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Hovädzí plátok mäsa naklepeme, osolíme, potrieme plnkou, stočíme, previažeme bielou niťou, dáme na vymastený pekáč, podlejeme vodou a prikrytý udusíme vo vlastnej šťave. Mäkkú roládu odokryjeme a upečieme v rúre do červena. Potom z nej odstránime niť a pokrájame ju na kolieska.
Plnka: Na oleji zapeníme očistenú pokrájanú cibuľu, pridáme očistený posekaný kel, umyté posekané hríby, soľ, mleté čierne korenie, rozotretý cesnak, prikryjeme a dusíme vo vlastnej šťave. Nakoniec pridáme rozšľahané vajíčko a miešame do zhustnutia. Podávame so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená