Med s maslom ako nátierka

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Zmes 60 % medu a 40 % masla zohrejeme na teplotu 40°C a miešame, až kým sa neutvorí jemná hmota, ktorú necháme v chlade stuhnúť. Hmota sa podobá maslu, no má veľmi jemnú sladkastú chuť. Je to výborný pokrm pre deti.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hydinový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Novoročná torta

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Rýchly koláč

Náročnosť

Pečené hovädzie s koreňovou zeleninou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Karlovarská roláda

Náročnosť