Miešaný jarný šalát

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Ingrediencie

2 hlávkové šaláty
150 g mrkvy
150 g uhorky
1 zväzok reďkoviek
soľ
cukor
citrónová šťava

Postup receptu

Umytý a odkvapkaný hlávkový šalát rozdelíme na listy, ktorými obložíme šalátovú misu. Mrkvu nastrúhame, uhorky a reďkovky pokrájame na kolieska, všetko zmiešame, osolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Podľa chuti pridáme aj trochu cukru. Miešanú zeleninu položíme na hlávkové listy a servírujeme chladené.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Slepé ryby

Náročnosť

Bavorské závitky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Bravčový tokáň

Náročnosť

Rýchla polievka

Náročnosť