Miešaný jarný šalát

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Ingrediencie

2 hlávkové šaláty
150 g mrkvy
150 g uhorky
1 zväzok reďkoviek
soľ
cukor
citrónová šťava

Postup receptu

Umytý a odkvapkaný hlávkový šalát rozdelíme na listy, ktorými obložíme šalátovú misu. Mrkvu nastrúhame, uhorky a reďkovky pokrájame na kolieska, všetko zmiešame, osolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Podľa chuti pridáme aj trochu cukru. Miešanú zeleninu položíme na hlávkové listy a servírujeme chladené.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená