Mliečna polievka s hubami

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

V kyslej smotane rozšľaháme vajce, múku a soľ. Huby očistíme, pokrájame na plátky, zalejeme vodou, pridáme trocha rasce a uvaríme do mäkka. Potom do vriacej polievky zavaríme za stáleho miešania rozšľahanú smotanu a ešte chvíľu povaríme. Hotovú polievku podľa chuti okyslíme citrónovou šťavou.
Podávame s osobitne uvarenými zemiakmi alebo s chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Medovník 1.

Náročnosť
Čas prípravy
35 minút

Zaprávané teľacie mäso

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Mandľové pečivo

Náročnosť