Morka s kari korením

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistenú morku umyjeme, čistou utierkou osušíme, prsia a stehná popreťahujeme prúžkami údenej slaniny, osolíme, dáme na pekáč, polejeme olejom, posypeme kari korením, podlejeme mliekom zmiešaným s vodou a prikrytú dusíme. Keď je morka polomäkká, odkryjeme ju a za občasného polievania vlastnou šťavou upečieme do červena. Upečenú morku pokrájame na porcie a uložíme na misu. Šťavu zaprášime múkou, opražíme, rozriedime vodou, povaríme a precedíme na mäso. Podávame s ryžou a so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hovädzie mäso na zázvore s ryžou

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Kelová polievka s párkom 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Tvarohové pečivo

Náročnosť