Morka s kari korením

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Očistenú morku umyjeme, čistou utierkou osušíme, prsia a stehná popreťahujeme prúžkami údenej slaniny, osolíme, dáme na pekáč, polejeme olejom, posypeme kari korením, podlejeme mliekom zmiešaným s vodou a prikrytú dusíme. Keď je morka polomäkká, odkryjeme ju a za občasného polievania vlastnou šťavou upečieme do červena. Upečenú morku pokrájame na porcie a uložíme na misu. Šťavu zaprášime múkou, opražíme, rozriedime vodou, povaríme a precedíme na mäso. Podávame s ryžou a so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená