Morka so zeleninou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Z masla a múky pripravíme bešamel, zalejeme ho mliekom a za stáleho miešania varíme až do zhustnutia. Pridáme korenie, soľ a pretlak (môže byť i kečup). Morčacie mäso pokrájame na stredne hrubé plátky – časť uložíme na pekáč, obložíme zeleným hráškom, zalejeme teplou omáčkou a opäť dáme vrstvu mäsa, hrášku a omáčky. Povrch posypeme strúhankou, obložíme plátkami masla a vložíme zapiecť do rúry. Podávame s ryžou alebo zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Langoše

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút