Morka so zeleninou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z masla a múky pripravíme bešamel, zalejeme ho mliekom a za stáleho miešania varíme až do zhustnutia. Pridáme korenie, soľ a pretlak (môže byť i kečup). Morčacie mäso pokrájame na stredne hrubé plátky – časť uložíme na pekáč, obložíme zeleným hráškom, zalejeme teplou omáčkou a opäť dáme vrstvu mäsa, hrášku a omáčky. Povrch posypeme strúhankou, obložíme plátkami masla a vložíme zapiecť do rúry. Podávame s ryžou alebo zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená