Musaka z baranieho mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme umyté a na menšie kúsky pokrájané mäso, soľ, pokrájaný cesnak, spolu popražíme, trochu podlejeme vodou a udusíme vo vlastnej šťave. Baklažány umyjeme, zbavíme stopky, pokrájame na plátky hrubé 1 cm, osolíme, obalíme múkou a opečieme na oleji. Mäso s cibuľou a cesnakom zomelieme a na vymastený pekáč kladieme striedavo vrstvu baklažánov a vrstvu mäsa. Navrch dáme baklažány a na ne poukladáme umyté a na kolieska pokrájané paradajky. Všetko zalejeme mliekom, v ktorom sme rozšľahali žĺtky a múku, a zapečieme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená