Nátierka z baklažánov

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Na oleji zapeníme očistenú pokrájanú cibuľu, pridáme umytý, na kocky pokrájaný baklažán a pokrájaný cesnak. Osolíme a dusíme vo vlastnej šťave s malým prídavkom vody. Udusený baklažán rozmiešame šľahačom na kašu, okoreníme mletým čiernym korením, necháme vychladnúť a natierame na chlieb.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zemiaková s hlivou

Náročnosť

Pórový koláč

Náročnosť

Lokše

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Pečený moriak

Náročnosť

Ľahký letný obed

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút