Postup receptu
Mäsá a pečeň umyjeme, osušíme a z každého nakrájame štyri rezne. Mäso zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, pokvapkáme olejom a necháme 2-3 hodiny na chladnom mieste. Odležané rezne potom prudko opečieme na rozpálenom oleji a poukladáme do ohňovzdornej misy. Na každý opečený rezeň navrstvíme postrúhaný syr a kúsok masla. Potom opečieme plátky pečene, ktoré vyberieme do misy a necháme prikryté. Do oleja po opečení pečene dáme polovicu masla, kečup a smotanu. Premiešame a polejeme pripravené rezne, ktoré dáme do horúcej rúry, pokiaľ sa roztopí syr. Na zvyšku masla prehrejeme pokrájané sterilizované šampiňóny. Hotové rezne upravíme na misu, na ne poukladáme pečeň a polejeme šťavou. Obložíme pripravenými šampiňónmi. Podávame s pažítkovou ryžou.
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ