Obložený špenát

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistený a umytý špenát varíme v osolenej vode asi 5 minút. Potom ho scedíme a zomelieme alebo rozmixujeme v mixéri. Z masla a múky pripravíme zápražku a zalejeme smotanou. Pridáme špenát, osolíme, okoreníme a trochu povaríme. Pred servírovaním obložíme špenát kolieskami na tvrdo uvarených vajec a rajčín.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bravčový tokáň s Oravskou slaninou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Zapekané palacinky plnené pečienkou

Náročnosť
Čas prípravy
35 minút

Jameson Ginger

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút

Baklažánové závitky

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Kokosové pyšteky

Náročnosť