Obložený špenát

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistený a umytý špenát varíme v osolenej vode asi 5 minút. Potom ho scedíme a zomelieme alebo rozmixujeme v mixéri. Z masla a múky pripravíme zápražku a zalejeme smotanou. Pridáme špenát, osolíme, okoreníme a trochu povaríme. Pred servírovaním obložíme špenát kolieskami na tvrdo uvarených vajec a rajčín.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Tekvicový prívarok na leči

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút

Rezancový nákyp 1.

Náročnosť

Hroznový kompót

Náročnosť