Omeleta s hlávkovým šalátom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistenú umytú cibuľku aj s vňaťou pokrájame a na rozpustenej masti speníme. Pridáme umytý na tenké rezance pokrájaný šalát a udusíme. Na kocky pokrájané žemle zalejeme mliekom, osolíme, pridáme žĺtky, dobre zamiešame a pridáme k vychladnutému šalátu. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh a zľahka primiešame k šalátu. Z pripravenej masy upečieme na palacinkovej forme omelety, hojne posypeme strúhaným syrom, preložíme na polovicu a hneď podávame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená