Omeleta s mäsovou plnkou

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Z osolených rozšľahaných vajec pripravíme na rozškvarenom masle dve omelety, ktoré naplníme plnkou, preložíme, dáme na tanier a obložíme kyslou uhorkou, feferónkami, kečupom ap.
Plnka: Uvarené mäso pokrájame a zomelieme na mäsovom mlynčeku. Na panvici roztopíme maslo, pridáme cibuľu pokrájanú nadrobno, cesnak rozotretý so soľou, posekanú zelenú petržlenovú vňať a zomleté mäso. Zmes okoreníme, osolíme a trocha podusíme.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Polievka hydinové ragú

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
fánky
fašiangy

Fánky so škoricou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Šalát s kuracím mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Bowle de Luxe

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút