Omeleta s mäsovou plnkou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Z osolených rozšľahaných vajec pripravíme na rozškvarenom masle dve omelety, ktoré naplníme plnkou, preložíme, dáme na tanier a obložíme kyslou uhorkou, feferónkami, kečupom ap.
Plnka: Uvarené mäso pokrájame a zomelieme na mäsovom mlynčeku. Na panvici roztopíme maslo, pridáme cibuľu pokrájanú nadrobno, cesnak rozotretý so soľou, posekanú zelenú petržlenovú vňať a zomleté mäso. Zmes okoreníme, osolíme a trocha podusíme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená