Omeleta s pórom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Ingrediencie

800 g póru (biele časti)
80 g masla
12 vajec
soľ
korenie
4 polievkové lyžice oleja
zelená petržlenová vňať

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

Očistené a umyté biele časti póru nakrájame na stredne hrubé kolieska. Na panvici rozpustime maslo, na ktorom opražíme na slabom plameni asi 5 minút pokrájaný pór. Potom pridáme 2 polievkové lyžice vody, osolíme, okoreníme a prikryté dusíme 20 minút. Z rozšľahaných vajec upečieme na oleji 8 omeliet, ktoré naplníme polovicou poduseného póru. Zvyšok uložíme na taniere, povrch posypeme nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou. Servírujeme teplé.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená