Omeleta s teľacím mozgom

Teľací mozog umyjeme, odblaníme, osušíme a nadrobno posekáme. Na polovici masla opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu do zlatista, pridáme posekaný mozog, osolíme, okoreníme a dusíme do mäkka. Z vajec a masla pripravíme omelety.
Príprava omelety: Na panvici rozpustíme maslo, do ktorého vlejeme dve rozšľahané vajcia, pridáme soľ a na
Na panvici pražíme tak dlho, kým sa vajcia nezrazia. V tom okamihu vložíme omeletu aj s panvicou do horúcej rúry, aby sa omeleta opiekla aj na povrchu. Takto pripravenú omeletu potrieme uduseným mozgom preklopíme druhou polovicou a posypeme zelenou petržlenovou vňaťou. Podávame so slaným pečivom.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ