Omelety s mäsovou plnkou

Mäso pokrájame a zomelieme na mäsovom mlynčeku. Na panvici roztopíme maslo, pridáme pokrájanú cibuľu a roztretý cesnak, posekanú zelenú petržlenovú vňať a zomleté mäso, zmes osolíme, okoreníme a trocha podusíme. Potom pridáme šťavu z pečeného mäsa a opäť trocha podusíme. Vajcia rozšľaháme so soľou. Na panvici rozškvaríme maslo do svetlohnedá, nalejeme naň polovicu rozšľahaných vajec a opatrne miešame, až kým nezačnú tuhnúť. Potom omeletu ešte trocha opečieme (len z jednej strany), preložíme na tanier alebo misu, stred naplníme polovicou mäsovej plnky a zvinieme. Druhú omeletu pripravíme z druhej polovice vajec a mäsovej plnky, alebo z celej dávky pripravíme štyri malé omelety.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ