Orechové úle

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na doske zamiesime cukor, pomleté orechy, žemľové omrvinky, vajce, kakao a rum. Vypracované vláčne cesto sformujeme do malých guľôčok, obalíme ich v práškovom cukre a vtláčame do úľových formičiek tak, aby v nich zostala menšia dutinka. Úle z formičiek vyklopíme a pripravíme si plnku. Maslo, cukor, žĺtok a rum do penista vymiešame, natrieme piškóty i dutinky úľov a spolu pospájame. Čokoládu a maslo spolu rozpustíme a teplou polevou úle oblejeme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Krokety z hydiny

Náročnosť

Dusená tarhoňa 3.

Náročnosť

Parížske kocky

Náročnosť

Špeciálna omeleta

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút