Oriešková torta 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Maslo, cukor, zomleté lieskové oriešky a múku spracujeme rýchlo na cesto. Rozdelíme ho na 3 diely, vyvaľkáme 3 rovnako veľké okrúhle pláty (podľa dna tortovej formy) a na vymastenom a vysypanom plechu upečieme. Vychladnuté pláty potrieme lekvárom, do ktorého sme zamiešali postrúhané oriešky spolu s hrozienkami, a zložíme na seba. Povrch torty polejeme citrónovou polevou a ešte kým uschne, ozdobíme ju celými orieškami a mandľami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bavorská roštenka

Náročnosť

Holandská omáčka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Horčicová omáčka

Náročnosť

Gratinovaný karfiol

Náročnosť