Oriešková torta 2.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Maslo, cukor, zomleté lieskové oriešky a múku spracujeme rýchlo na cesto. Rozdelíme ho na 3 diely, vyvaľkáme 3 rovnako veľké okrúhle pláty (podľa dna tortovej formy) a na vymastenom a vysypanom plechu upečieme. Vychladnuté pláty potrieme lekvárom, do ktorého sme zamiešali postrúhané oriešky spolu s hrozienkami, a zložíme na seba. Povrch torty polejeme citrónovou polevou a ešte kým uschne, ozdobíme ju celými orieškami a mandľami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Plnené kurča 4.

Náročnosť

Minipizza

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút