Oriešková torta 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Maslo, cukor, zomleté lieskové oriešky a múku spracujeme rýchlo na cesto. Rozdelíme ho na 3 diely, vyvaľkáme 3 rovnako veľké okrúhle pláty (podľa dna tortovej formy) a na vymastenom a vysypanom plechu upečieme. Vychladnuté pláty potrieme lekvárom, do ktorého sme zamiešali postrúhané oriešky spolu s hrozienkami, a zložíme na seba. Povrch torty polejeme citrónovou polevou a ešte kým uschne, ozdobíme ju celými orieškami a mandľami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená