Ovarové kolienko

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Bravčové kolienko umyjeme, vložíme do horúcej vody a varíme asi pol hodiny. Potom pridáme očistenú pokrájanú mrkvu, petržlen, zeler a cibuľu, soľ, korenie a na miernom ohni varíme. Uvarené kolienko vyberieme, pokrájame a podávame s jablkovým alebo octovým chrenom a s chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Syrníky 1.

Náročnosť

Talianska pečienka

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Gazdovské bravčové mäso

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny