Ovocná omáčka

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Z masla a múky pripravíme bledú zápražku. Do kastrólika odmeriame vodu, pridáme cukor, škoricu, štipku solí a keď voda zovrie, vlejeme do nej pripravenú zápražku rozmiešanú so studeným mliekom. Za stáleho miešania omáčku povaríme, potom pridáme očistené, umyté, na mesiačiky pokrájané jablká, rozpoltené marhule, slivky a v omáčke ich krátko povaríme. Omáčku potom podľa chuti prichutíme citrónovou šťavou a podávame s dusenou ryžou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená