Ovocná žemľovka

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Žemle pokrájame na plátky, namočíme v osladenom a osolenom mlieku a časť poukladáme na maslom vymastený pekáč. Potom dáme vrstvu očistených a postrúhaných jabĺk, posypeme cukrom a škoricou, dáme druhú vrstvu žemlí, pokvapkáme maslom a zapečieme. Upečenú žemľovku posypeme cukrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Figová saláma

Náročnosť

Hubové krokety

Náročnosť

Zapekaná cuketa

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút