Paprikáš z bažanta

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očisteného a vypitvaného bažanta umyjeme a pokrájame na menšie kúsky. Do horúceho oleja pridáme údenú slaninu pokrájanú na kocky, cibuľu pokrájanú na plátky a spolu všetko popražíme. Potom pridáme mäso, červenú papriku, čierne korenie, soľ, trochu vody a na miernom ohni dusíme. K mäkkému mäsu prilejeme kyslú smotanu rozmiešanú s múkou a povaríme. Podávame s haluškami alebo s tarhoňou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Palacinkové rezance

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút