Parmské rezne

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Osobitne pre každý rezeň vylejeme na panvicu s rozpáleným olejom dve rozšľahané a osolené vajcia, opečieme ich a obrátime pomocou rovnej lopatky alebo širokého noža. Rezne naklepeme, okraje jemne nakrojíme, osolíme, obalíme trocha múkou a na rozpálenom oleji z oboch strán rýchlo opečieme. Do stredu každej opečenej omelety položíme prírodný teľací rezeň, omeletu z dvoch strán preložíme cez rezeň a dáme na misu tak, aby zahnuté časti omelety boli naspodku. Polejeme šťavou z rezňov a posypeme postrúhaným parmezánom alebo iným tvrdým syrom.
Podávame so zemiakovou kašou a s uhorkovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená