Parmské rezne

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Osobitne pre každý rezeň vylejeme na panvicu s rozpáleným olejom dve rozšľahané a osolené vajcia, opečieme ich a obrátime pomocou rovnej lopatky alebo širokého noža. Rezne naklepeme, okraje jemne nakrojíme, osolíme, obalíme trocha múkou a na rozpálenom oleji z oboch strán rýchlo opečieme. Do stredu každej opečenej omelety položíme prírodný teľací rezeň, omeletu z dvoch strán preložíme cez rezeň a dáme na misu tak, aby zahnuté časti omelety boli naspodku. Polejeme šťavou z rezňov a posypeme postrúhaným parmezánom alebo iným tvrdým syrom.
Podávame so zemiakovou kašou a s uhorkovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená