Patizón na júlový spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút
3.66
3289 Receptov

Ingrediencie

olivový olej
cibuľa 2ks
väčšia paprika 2ks
1 patizón stredne veľký
7 ks pekných rajčín šťavnatých, aby pustili šťavu
soľ
bazalka
pažitka

Ingrediencie pre 2 osoby

Postup receptu

Cibuľu a papriku nakrájam na väčšie kúsky a osmahnem do ružova na olivovom oleji, pridáme na menšie kúsky nakrájaný patizón a rajčiny zbavené šupy prekrojené na štvrťky, osolím a dusím. Vodu nedávam, rajčiny by si mali pustiť svoju, maximálne podlejem trochou uvareného roi bosu /sypaného, nie zo sáčku!/. Za cca 7 min. podávam posypané pažitkou. Kto chce, môže si dať k tomu uvarený zemiak.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Štrúdľa na grile

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Boršč s pirôžkami

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Lečo s mäsom

Náročnosť