Patizón na júlový spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút
3.41
3256 Receptov

Ingrediencie

olivový olej
cibuľa 2ks
väčšia paprika 2ks
1 patizón stredne veľký
7 ks pekných rajčín šťavnatých, aby pustili šťavu
soľ
bazalka
pažitka

Ingrediencie pre 2 osoby

Postup receptu

Cibuľu a papriku nakrájam na väčšie kúsky a osmahnem do ružova na olivovom oleji, pridáme na menšie kúsky nakrájaný patizón a rajčiny zbavené šupy prekrojené na štvrťky, osolím a dusím. Vodu nedávam, rajčiny by si mali pustiť svoju, maximálne podlejem trochou uvareného roi bosu /sypaného, nie zo sáčku!/. Za cca 7 min. podávam posypané pažitkou. Kto chce, môže si dať k tomu uvarený zemiak.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vyprážaná tekvica

Náročnosť

Teľacie vtáčiky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Jelení guláš

Náročnosť

Tekvicová kapusta

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Zapekané vajcia

Náročnosť