Patizónové placky

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Mladé patizóny olúpeme, odstránime jadrá, dužinu pomelieme na mäsovom mlynčeku, dáme do misky, pridáme vajcia, múku, soľ a podľa potreby aj mlieko. Dobre premiešame a z takto pripraveného cesta pečieme na oleji placky. Môžeme ich poliať maslom alebo smotanou a podávať ako predjedlo.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kelová fašírka

Náročnosť

Plnená kapusta

Náročnosť
plnená kačica
hydina

Plnená kačica

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Segedín

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Plnený husací krk

Náročnosť

Patizónové placky

Náročnosť