Patizónový paprikáš

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Očistenú a pokrájanú cibuľu zapeníme na oleji, pridáme červenú papriku, soľ, umyté, olúpané, jadier zbavené a postrúhané patizóny, trochu podlejeme vodou a udusíme. K mäkkým patizónom prilejeme smotanu, v ktorej sme rozmiešali múku, a povaríme. Nakoniec podľa chuti ešte dokyslíme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Boršč s pirôžkami

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Makovo-slivkové ježe

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Kuracie prsia s broskyňou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Mozog s vajíčkom

Náročnosť