Patizónový prívarok s mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené a umyté patizóny pokrájame na kocky. Umyté mäso pokrájame na kocky, dáme do vody, osolíme a varíme. Potom pridáme patizóny a spolu dovaríme. Z masla a múky upražíme svetlú zápražku, zalejeme mliekom, povaríme a dáme k uvarenému mäsu s patizónmi. Okoreníme mletým čiernym korením a postrúhaným muškátovým orieškom. Chvíľu spolu povaríme a naostatok primiešame posekaný zelený petržlen.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kokosové koláčiky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Vyprážaný vajcový hrášok

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Punčová torta 2.

Náročnosť