Pečeň na rošte prešpikovaná slaninou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytú a utierkou osušenú pečeň pokrájame na tenšie plátky, ktorých okraje narežeme. Slaninu pokrájame na rezance a prešpikujeme ňou plátky pečene, ktoré okoreníme, potrieme olejom a necháme asi štvrť hodiny stáť. Na grilovací rošt položíme pripravenú pečeň a grilujeme asi tri minúty z každej strany. Hotovú pečeň dáme na teplý tanier a posolíme. Podávame so zemiakmi alebo s dusenou ryžou a so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená