Pečeň na rošte so smotanou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytú a utierkou osušenú pečeň pokrájame na plátky, ktorých okraje narežeme. Plátky okoreníme, potrieme olejom a necháme asi štvrť hodiny stáť. Pripravenú pečeň položíme na rošt a grilujeme asi tri minúty z každej strany. Hotovú pečeň dáme na teplý tanier a posolíme. Do hliníkovej misky vylejeme smotanu, v ktorej sme rozmiešali múku, položíme ju na rošt, povaríme a polejeme ňou pečeň. Podávame s ryžou alebo s tarhoňou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená