Pečeň na rošte so smotanou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umytú a utierkou osušenú pečeň pokrájame na plátky, ktorých okraje narežeme. Plátky okoreníme, potrieme olejom a necháme asi štvrť hodiny stáť. Pripravenú pečeň položíme na rošt a grilujeme asi tri minúty z každej strany. Hotovú pečeň dáme na teplý tanier a posolíme. Do hliníkovej misky vylejeme smotanu, v ktorej sme rozmiešali múku, položíme ju na rošt, povaríme a polejeme ňou pečeň. Podávame s ryžou alebo s tarhoňou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Cesnakové cestoviny

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Knäck snack placky s údeným lososom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Zemiakové rezance

Náročnosť

Kakaový koktail

Náročnosť