Pečeň nakyslo

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na masle, pridáme umytú a na tenšie rezance pokrájanú pečeň, zaprášime múkou, mletým čiernym korením a krátko opečieme. Potom zalejeme vývarom, trochu povaríme, prilejeme smotanu, osolíme a ochutíme citrónovou šťavou. Podávame s varenou cestovinou alebo so zemiakovými knedľami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Silvestrovská syrová misa

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút

Krupicový nákyp 3.

Náročnosť

Maďarská roštenka

Náročnosť

Orechové piškóty

Náročnosť