Pečená paprika plnená bryndzou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Papriky umyjeme, skrojíme z nich vŕšky a naplníme ich bryndzovou plnkou. Do nádoby dáme olej, umyté rozštvrtené rajčiaky, naplnené papriky, posekaný cesnak, trochu osolíme a upečieme.
Plnka: Bryndzu rozmiešame so žĺtkami, s posekaným kôprom a mletým čiernym korením.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kapustnica

Náročnosť

Bavorské závitky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Recept na „sillmacka“

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Musaka

Náročnosť

Ríbezľové rezy 1.

Náročnosť