Pečené teľacie kolienka so slaninou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Čisté teľacie kolienka prešpikujeme prúžkami údenej slaniny, posolíme, dáme na pekáč spolu s olejom a pokrájanou cibuľou, pokropíme mliekom, podlejeme horúcou vodou a v rúre za občasného polievania vlastnou šťavou upečieme do červena. Upečené kolienka vykostíme, mäso pokrájame na porcie a dáme na misu. Nakoniec šťavu precedíme a nalejeme na mäso. Podávame so zemiakmi, zemiakovou kašou a so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Múčna a rýchla pochúťka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Chren s jablkami

Náročnosť

Rybie filé s chrenovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Hubové rezne

Náročnosť

Vyprážané jahňa

Náročnosť