Pečené teľacie kolienka so slaninou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Čisté teľacie kolienka prešpikujeme prúžkami údenej slaniny, posolíme, dáme na pekáč spolu s olejom a pokrájanou cibuľou, pokropíme mliekom, podlejeme horúcou vodou a v rúre za občasného polievania vlastnou šťavou upečieme do červena. Upečené kolienka vykostíme, mäso pokrájame na porcie a dáme na misu. Nakoniec šťavu precedíme a nalejeme na mäso. Podávame so zemiakmi, zemiakovou kašou a so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jablkový krém

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Orechové rezy 2.

Náročnosť