Nátierka z kuracej pečene

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Na masti speníme posekanú cibuľu, pridáme umytú pokrájanú pečeň a rýchlo opečieme. Podlejeme trošku vodou a vychladnutú pečeň aj so šťavou vložíme do mixéra.

  2. Pridáme soľ, mleté čierne korenie, uvarené posekané vajce, horčicu, škvarky a všetko spolu zmixujeme. Keď nátierku nerobíme v mixéri, všetko spolu zomelieme na mäsovom mlynčeku. Dáme do chladničky aspoň na hodinu a podávame s čerstvým pečivom. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    jún 09, 2022 / 12:38

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Moravská kapusta

Náročnosť

Pečené mäso na taliansky spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Kávová torta

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút