Pečeňový zvitok

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Do ušľahaného snehu zľahka zamiešame žĺtok, pretretú pečeň, múku, čierne korenie, soľ a postrúhaný cesnak. Cesto rozotrieme na vymastený a múkou vysypaný plech asi na hrúbku kartónového papiera a upečieme. Upečené cesto pokrájame na štvorce, kosoštvorce alebo obdĺžniky. Namiesto pečene možno
použiť aj iné uvarené mäso.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Šunková nátierka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Domáce rezance

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Rezne Astra

Náročnosť
boršč
ruská kuchyňa

Boršč so špikovými kosťami

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Kapustový prívarok

Náročnosť