Pečeňový zvitok

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Do ušľahaného snehu zľahka zamiešame žĺtok, pretretú pečeň, múku, čierne korenie, soľ a postrúhaný cesnak. Cesto rozotrieme na vymastený a múkou vysypaný plech asi na hrúbku kartónového papiera a upečieme. Upečené cesto pokrájame na štvorce, kosoštvorce alebo obdĺžniky. Namiesto pečene možno
použiť aj iné uvarené mäso.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Plnená paprika 4.

Náročnosť

Viedenské teľacie rezne

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút