Pečený špikovaný moriak

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očisteného moriaka vypitveme a umyjeme. Prsia a stehná prešpikujeme prúžkami údenej slaniny, znútra i zvonka ho posolíme, dáme na pekáč s olejom, podlejeme vodou a pečieme. Počas pečenia ho polievame vlastnou šťavou a občas prilejeme trocha horúcej vody. Upečeného moriaka pokrájame a podávame s ryžou a kompótom alebo s opekanými zemiakmi a so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rebarborové rezy

Náročnosť

Gratinovaný karfiol 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Šampiňónová polievka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina