Pena z plesňového syra

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Jemne prelisovaný plesňový syr vymiešame s maslom, smotanou a nadrobno pokrájanou petržlenovou vňaťou. Najlepšie je vymiešať ho v mixéri. Penu natierame na chlebíčky alebo nakrájané kolieska rožkov striekame cukrárskou trubičkou a podávame ako chuťovky. Môžeme ju striekať aj do maslových trubičiek a podávať ako predjedlo.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zemiaková s hlivou

Náročnosť

Kurací šalát s ananásom

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Parmské rezne

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina